Despre noi

Vilared a fost înființată in anul 2004 având ca domeniu de activitate proiectarea de structuri de rezistentă pentru clădiri civile și industriale.

Datorita răbdării și încrederii pe care ne-au acordat-o clienții și colaboratorii, am reușit sa învățăm din greșeli și sa creștem pana la ceea ce suntem astăzi, un birou complet de proiectare.

In Romania piața construcțiilor  este dificila, motiv pentru care noi nu oferim doar servicii de proiectare ci oferim soluții complexe de inginerie structurala.

Soluțiile oferite de noi asigura îndeplinirea cerințelor de siguranță și stabilitate, respecta munca arhitectului conferind estetica structurii și respecta resursele clientului optimizând costurile cu manopera și materialele. Asiguram clientului o soluție completa și suntem prezenți atunci când este nevoie de noi!

Echipa noastra:


dr.ing. Catalin Rosu este fondatorul VILARED si se ocupa cu proiectarea construcțiilor din beton armat.Catalin este fondatorul www.construieste.info – o platforma de informare corecta in domeniul constructiilor, din Romania.

Ulterior, datorita problemelor experimentate in piata, Catalin a infiintat primul serviciul de asistenta tehnica la achizita de case si apartamente din Romania, avand peste 100 de clienti multumiti pana acum, care si-au gasit locuinta potrivita.

Catalin este expert tehnic atestat MDLPA pentru cerinta A1.

danadr. ing. Loredana Joita este asociat si partener VILARED din 2006, se ocupa cu proiectarea construcțiilor metalice.

Nu suntem agenți imobiliari și nu promovăm nici măcar blocurile proiectate de noi. Suntem ingineri constructori cu experiență de minim 19 ani în domeniu și cu multe clădiri înalte proiectate la activ. Știm piața, știm compromisurile care se fac, știm unde să le cautăm!

Contact:
email: office@vilared.com
Mobil: 0731 705 848