Servicii


servicii_vilared_valea budului_adamescu


Expertize tehnice si reabilitari seismice

planseu-din-lemn_vilared-1024x802    Vilared are o vasta experiența in consolidarea clădirilor. Cea mai veche clădire reabilitata de noi a fost construita in 1890!
Expertizele tehnice sunt procese complexe de proiectare ce implica mai multi factori: arhitecți, instalatori, ingineri constructori si experți tehnici. La fel ca si in cazul proiectelor, noi nu realizăm o simplă expertiză tehnica ci o soluție completă de reabilitare seismică, funcțională si estetica. Asta înseamnă ca nu ne implicam niciodată într-o expertiza tehnica dacă nu oferim la pachet si proiectul tehnic de structura de rezistenta pentru reabilitare seismica (preferam sa-i spunem asa in loc de consolidare). Expertizarea unei clădiri trebuie sa pornească întotdeauna de la un concept de reabilitare a clădirii, căci de cele mai multe ori intervențiile de reabilitare seismica aduc cu sine si probleme specifice ce tin de arhitectura si instalații. Expertul tehnic trebuie sa lucreze in colaborare cu inginerul de structuri, cu arhitecții și instalatorii pentru a optimiza soluțiile de intervenție. Prezenta expertului tehnic la santier este si ea o necesitate, de multe ori ignorata in practica.

 Structuri de rezistență pentru orice tip de construcții civile și industriale

vilared_adamescu

Am proiectat diverse tipuri de structuri începând de la fundații de utilaje pana la compartimentări interioare la magazine din Veranda Mall, City Park Mall și altele. Toate proiectele elaborate de noi au fost complexe si au presupus diverse probleme pe care a trebuit sa le rezolvam. Ne place sa facem lucruri ieșite din comun, dar numai atunci când putem fi siguri ca avem concursul beneficiarului in alegerea unei echipe de executanți profesioniști. Ne place ingineria și ne plac provocările!

 

Arhitectura și instalații prin colaboratorii noștri

adamescu_vilared     Mai mult de 10 birouri de arhitectura colaborează exclusiv cu VILARED pentru servicii de inginerie structurala, ceea ce dovedește calitatea serviciilor oferite. Daca primim cereri de oferta pentru servicii de arhitectura va îndrumăm către unul dintre birourile colegilor noștri.

 

Optimizare de proiecte si verificare de proiecte

plin_de_viata-1

Daca ai un proiect si ai nevoie de o a doua opinie ne poti contacta. Vom face o evaluare preliminara si-ti vom comunica daca putem sau nu sa-ti optimizam proiectul. Putem la cerere sa-ti asiguram si verificarea proiectului la cerinta A1.

 

Asistenta tehnica la cumpărarea de imobile și locuințe

siglamica   Home Advisers by Vilared este un serviciu de asistența tehnica la achiziția de imobile si apartamente pentru persoane fizice sau juridice. Se analizează stare tehnica a unei clădiri pe baza unor chei de verificare rezultate prin experiența în domeniu a asistenților noștri! Este o analiza de ansamblu neinvazivă, recomandată înaintea achiziției unui imobil –  vezi detalii aici.

 

Infomatii corecte din domeniul constructiilor

construieste.info

Este un serviciu gratuit oferit prin www.construieste.info